Menu

Artiest


Milly Zwaan

Milly Zwaan


 

Vinger tattoo

Het internet staat er vol mee: tatoeages op de vingers.
Deze tatoeages zien er op het eerste gezicht heel mooi uit als ze net geplaatst zijn.
 Echter, het blijft helaas niet lang zo mooi …

Hoe zit dat dan met al die mooie vinger-tatoeages die je ziet op Internet?
Net als witte tatoeages zien vinger-tatoeages er ook in eerste instantie heel mooi uit.
 Je zou eens naar foto’s moeten zoeken als de tatoeages zijn genezen… helaas worden deze foto’s niet zo vaak geplaatst…

De tattoo hieronder was zeker goed gezet, maar kijk dan naar de foto erna, waarop de tattoo genezen is. Dit is helaas een zeer realistische uitkomst….

Vinger-tattoo epidemie: helaas zijn er maar weinig foto’s te vinden op internet die de waarheid laten zien…

Hoe komt dit?


Tattoo inkt blijft een pigmentvloeistof onder je huid. De ideale plaatsing voor dit pigment is precies tussen de opperhuid en lederhuid, lijkt simpel toch?
Dat is het echter niet.
 Het weefsel op je handen/vingers is bijvoorbeeld heel dun en door vaardigheid en langdurige oefening “zweeft” het pigment op de perfecte plek.
Te ondiep en het pigment zal wegvallen, te diep en de tattoo zal wazig, ongelijk of er permanent beurs uitzien (je tattoo zit onder je huid, niet erop). Eén van die fouten zijn gemakkelijk gemaakt en zelfs een ervaren tatoeëerder kan zich in de diepte verkijken.
Vinger tatoeages, en zeker die aan de zijkant, kunnen er zelfs na 10 dagen al lelijker uitzien.  Veel tatoeëerders weigeren vinger tatoeages te doen vanwege het onvoorspelbare karakter van deze tatoeages.

Ik wil je hierbij waarschuwen voor de regelmatige touch-ups die je nodig hebt gedurende de levensduur van je tattoo en neem dit in overweging.
Ontevreden klanten willen iemand de schuld geven omdat hun tatoeage er na verloop van tijd niet uitziet zoals ze graag wilden (hoe ze het op internet zagen) dit is niet de schuld van de tatoeëerder, maar wordt wel zijn/haar probleem.
 Kwade mensen, irritatie, infectie, blowout 🙁
Meestal biedt je tatoeërder 1 gratis touch-up, hierna moet je verwachten dat je moet betalen (soms met een speciaal tarief) om het bij te laten werken.

Mijn advies – zoek naar een andere plek voor je tattoo, vingers zijn nou eenmaal niet een geweldige plek hiervoor.

Foto’s gevonden op Internet: