Menu

DreaMZ

Je kunt bij DreaMZ een tattoo geheel naar eigen wens laten maken, ik luister naar je wensen en neem hier ook de tijd voor, maar er zijn ook kant- en klare voorbeelden te bekijken die gezet kunnen worden. Heb je een idee, maar je weet niet hoe je het moet uitwerken? Maak dan een afspraak en samen zullen we een ontwerp maken wat precies bij je past!

♦ Ik werk in alle rust ♦
♦ Ik neem de tijd voor iedere tattoo  ♦

Huisregels

 • Ik werk uitsluitend op afspraak.
 • Ik werk volgens de geldige richtlijnen van de GGD.
 • Voor elke klant worden disposable gesteriliseerde naalden, grips, etc. gebruikt, deze spullen worden klaargezet als de klant aanwezig is in de studio en direct na gebruik weggegooid.
 • Als je medicijnen gebruikt, raadpleeg eerst je arts voor advies!
 • Je moet 18 jaar zijn om een tattoo te laten plaatsen. Ik vraag altijd om legitimatie.
 • Ik zet geen tattoo als er sprake is van alcohol en/of drugs gebruik.
 Als er bij de afspraak blijkt dat er sprake is van gebruik, vervalt de afspraak en ben je
 de eventuele aanbetaling kwijt.
 • Er wordt binnen niet gerookt.
 • Ik zet geen tattoo op geslachtsdelen en gezicht en ik zet geen racistische leuzen/ tekens.
 • Ik houd het recht om, zonder opgaaf van reden, het plaatsen van een tatoeage te weigeren of om een persoon te weigeren.
 • Alle tattoo’s zijn voor eigen risico alsmede het betreden van de studio.

Zet je telefoon/geluid uit in de studio.

Het verzorgen van de tattoo is je eigen verantwoording, de richtlijnen
 voor de verzorging krijg je uiteraard van me mee.

Hoe ga ik te werk?


Eerste afspraak – voorgesprek

Als je naar de studio komt gaan we samen kijken wat je precies wilt. Met een foto, kopie of tekening die je hebt meegenomen kijken we wat ik voor je kan doen. Hoe meer informatie je geeft, des te beter de tattoo naar jouw smaak gemaakt kan worden. Welke plek het beste is voor je tattoo bespreken we ook.
Als ik de tekening voor je uitgewerkt hebt en jij bent er blij mee, dan maken we een afspraak voor het plaatsen van de tattoo.<

Niet geheel onbelangrijk: Als ik denk dat ik een tatoeage niet uit kan werken zoals bedoeld is, dan neem ik de opdracht niet aan.

Cover up

Heb je een tattoo die niet (meer) naar je zin is? Soms kan er over een bestaande tattoo een nieuwe tattoo gezet worden of werk ik hem voor je bij. Bij de eerste afspraak gaan we kijken wat eventueel de mogelijkheden zijn. Ik maak een foto en meet de bestaande tattoo op. Ik zal een ontwerp op maat maken en na goedkeuring van jou, werk ik hem uit en kunnen we een afspraak maken om je tattoo te plaatsen.

De dag

 • De dag dat je langskomt zorg je dat je goed gegeten hebt.
 • Trek loszittende kleding aan, zodat ik makkelijk bij de te tatoeëren plek kan.
 • Voor een tattoo op de rug, raad ik een vestje aan die je achterstevoren aan kunt trekken: dan zit je niet helemaal ‘bloot’.
 • Na plaatsing trek je geen knellende of schurende kleding/schoenen aan.
 • Ik werk zo netjes mogelijk maar een verdwaalde inktspat kan op je kleding komen, dit gaat er nooit meer uit. Dus hou hier rekening mee.
 • Je mag 1 persoon meenemen.
 • Neem geen kinderen mee.

Nazorg
Ik leg uit hoe je jouw tattoo het beste kunt verzorgen. Als je weggaat, krijg je een nazorg flyer mee waarin alles nog eens duidelijk wordt uitgelegd of ik mail hem naar je toe. Volg deze instructies goed op, zodat je tattoo mooi kan genezen. Voor vragen kan je me uiteraard altijd bellen.Het eventueel bijwerken van de tattoo moet gebeuren na zes weken
 en binnen 3 maanden nadat de tattoo is gezet.
Neem tijdig contact op zodat er zo min mogelijk kleurverschil ontstaat.
Het bijwerken in die tijd is kosteloos. 
Daarna zijn de kosten voor jezelf.

Prijzen

 / aanbetaling
Omdat elke tattoo en plek anders is, is de prijs per ontwerp ook variërend. 
Een prijsschatting telefonisch of per mail geven is dan ook moeilijk en NOOIT bindend.
De prijs die ik reken is afhankelijk van een aantal factoren zoals grootte, plek, kleur en de tijd dat ik er mee bezig ben. Dit is inclusief het voorbereiden van de steriele spullen, het aanbrengen van de tekening op het lichaam en het tatoeëren zelf. Ook wordt de tijd meegerekend voor het maken van, of eventuele aanpassingen aan het ontwerp.
Vanwege gebruikte materialen en hygiënische handelingen wordt een minimumprijs van 
€ 65,- gehanteerd.

Bij het maken van een teken- of tattoo-afspraak word er minimaal een aanbetaling gevraagd van € 20,- Deze aanbetaling wordt met de laatste tattoo-afspraak verrekend. Gedane aanbetalingen worden in geen enkel geval geretourneerd! Uiteraard is het mogelijk om afspraken voor bepaalde tijd te verzetten (maximaal half jaar). Verzetten van een afspraak kan minimaal 48 uur van te voren. Bij te laat verzetten of afzeggen van een afspraak kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op gedane aanbetalingen.
Wil je de tattoo om wat voor reden niet uit laten voeren (op de geplande dag), dan vervalt tevens de aanbetaling.
Indien er na 6 maanden na een (consult) afspraak niets meer vernomen is en er geen afspraak gepland is komt de gedane aanbetaling te vervallen.

Cadeaubon

DreaMZ heeft cadeaubonnen in elke prijsklasse. Een cadeaubon is één jaar geldig na datum van afgifte.
 Een cadeaubon wordt nooit in geld/goederen uitgekeerd.

Neem gerust contact op via de ‘contact’-tab, voor meer informatie
Lees ook de Algemene Voorwaarden.


Testimonials

Marcel

Ik ben heel blij met mijn tattoo make-over..!!!..........thanks Milly

Betty

Yes!! zo blij met mijn tattoo Milly!!! Je bent een kunstenares!!

Urss

Mijn dank naar die topper van een Milly Zwaan die weer prachtwerk heeft geleverd is ook zeer groot,she is the very best! Dank je wel lieverd voor de fijne middag en de manier waarop jij met onze situatie om bent gegaan,je bent echt een kanjer,love you! Wil je een tattoo laten zetten,DreamZ Tattoo Oostzaan is THE place to be!!

Betty

Goede ervaring bij Milly !!

Annabella

Mijn eerste en zeker niet de laatste tattoo laten zetten door Milly. Een voorgesprek waarin ik mijn ontwerp liet zien en wilde daarin een specifiek detail in hebben. Binnen een week kreeg ik het ontwerp en ik was dik tevreden. Bij de tweede afspraak werd de tattoo gezet. En ik ben superblij ermee. Milly is een bijzondere en lieve dame die ook echt de tijd neemt voor je. Er is fijne muziek op de achtergrond en tussendoor is er ruimte om te kletsen. Milly gaat voor een mooi resultaat voor de klant als voor haarzelf! Ik zeg ga naar Milly als je gaat voor persoonlijke aandacht, professionaliteit en gezelligheid

Lorraine

Milly maakt echt hele mooie ontwerpen. Een leuke, gezellige vrouw met passie voor haar werk. Ik ben super blij met de tattoo die ze bij mij heeft gezet! Er zullen zeker nog meerdere volgen.

Chantal

Ik heb me tattoo shop gevonden :) ik ga voortaan naar DreaMZ!! Helemaal HAPPY :)

Cor

Nog steeds blij met mijn verjaardagscadeau.

Merel

Mijn 1e tattoo laten zetten bij DreaMZ tattoo, super blij met het resultaat en voelde me erg op mijn gemak tijdens het zetten!

Andre

Woensdag twee tatoeages laten zetten bij Dreamz tattoo. Het resultaat was boven verwachting. Heel erg blij mee.

Esther

Super blij met mijn 2e cover-up,nu op mijn schouderblad. Milly is professioneel, zorgzaam en lief! Voor een mooie tattoo ben hier zeker aan het juiste adres.

Robin

Nadat mijn vrouw was geweest voor een kleine tattoo heb ik Milly benadert voor een redelijke tattoo voor mezelf. Ik had wel een idee maar niet de fantasie om die op manier te krijgen. Na een paar keer overleggen kwam Milly met een idee wat precies mijn gedachte was. De tattoo zelf is vakkundig gezet met goed materiaal en in een uiterst relaxte sfeer. Milly super bedankt.